Op deze pagina vind je de competentiegerichte profielbeschrijving van een Bachelor of Science in het domein Applied Science – een dynamisch document over opleidingen en beroepen binnen dit domein.

Je vindt hier onder meer achtergrondinformatie over competenties en eindkwalificaties, concrete voorbeelden van werkvelden en beroepen, alsook specifieke opleidingsprofielen met hun bijbehorende Body’s of Knowledge and Skills.

Op deze pagina kun je de gehele profielbeschrijving lezen of downloaden. Via het menu rechts kun je de individuele compententietabellen van de acht domeincompetenties en de opleidingsprofielen van de negen bacheloropleidingen in het domein bekijken en downloaden.

Addendum

Bij de profielbeschrijving is een addendum gepubliceerd, dat in mei 2019 is geüpdatet. Dit addendum bevat verbeteringen en de meest actuele gegevens van versie 2.0 van de profielbeschrijving. De wijzigingen worden in de eerstvolgende versie van de profielbeschrijving verwerkt. Tot die tijd lees je de profielbeschrijving en het addendum tezamen.

Landelijk Opleidingsprofiel Forensisch Onderzoek

Per 1 oktober 2018 is het landelijk opleidingsprofiel Forensich Onderzoek gepubliceerd. De wijzigingen worden in de eerstvolgende versie van de profielbeschrijving verwerkt.

Online lezen

Download

Vaststelling Vereniging Hogescholen

Het document is niet alleen gevalideerd door het werkveld maar ook vastgesteld door het bestuur van de Vereniging Hogescholen. Het profiel is opgenomen in de openbare Profielenbank van de Vereniging Hogescholen.

Applied Science op de kaart

Ben je op zoek naar een opleiding, lectoraat of een hogeschool?

Bekijk de kaart
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten