Op deze pagina vind je de competentiegerichte profielbeschrijving van een Bachelor of Science in het domein Applied Science – een dynamisch document over opleidingen en beroepen binnen dit domein.
Let op: in juli 2021 is een nieuwe versie op deze pagina gepubliceerd, met een andere auteursrechtenverklaring. Dit maakt het voor de DAS-opleidingen makkelijker (delen van) de profielbeschrijving op te nemen in elektronische leeromgevingen of opleidingsdocumenten. De inhoud van de profielbeschrijving is niet veranderd

Je vindt hier onder meer achtergrondinformatie over competenties en eindkwalificaties, concrete voorbeelden van werkvelden en beroepen, alsook specifieke opleidingsprofielen met hun bijbehorende Body’s of Knowledge and Skills.

Op deze pagina kun je de gehele profielbeschrijving lezen of downloaden. Via het menu rechts kun je de individuele compententietabellen van de acht domeincompetenties en de opleidingsprofielen van de negen bacheloropleidingen in het domein bekijken en downloaden.

Download

Online lezen

Vaststelling Vereniging Hogescholen

Het document is niet alleen gevalideerd door het werkveld maar ook vastgesteld door het bestuur van de Vereniging Hogescholen. Het profiel is opgenomen in de openbare Profielenbank van de Vereniging Hogescholen.

Applied Science op de kaart

Ben je op zoek naar een opleiding, lectoraat of een hogeschool?

Bekijk de kaart
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten