De Stichting Domein Applied Science (DAS) heeft een werkgroep Landelijk Overleg Digitalisering (LOD) opgericht om de samenwerking tussen HBO onderwijsinstellingen binnen het Domein Applied Science op het gebied van digitalisering te bevorderen. Onderwijsinstellingen kunnen via dit platform kennis & best practices uitwisselen en vraag- en probleemstellingen omtrent digitalisering delen. De LOD wil tevens de impact van digitalisering op het onderwijs en onderzoek vergroten. Hierbij komen een aantal onderwerpen aan bod, die veelal naar voren komen in zowel het onderwijs als het werkveld.

Ontdek de digitale toekomst in applied sciences! Doe mee aan het landelijk overleg digitalisering!

Ben je binnen je Hogeschool al actief bezig met digitalisering van de opleiding of het werkveld? Het Landelijk Overleg Digitalisering (LOD) van de DAS nodigt je uit om deel te nemen aan gesprekken/discussies over cruciale thema’s zoals AI in het onderwijs, digitale vaardigheden en innovatieve onderwijsondersteunende tools, waaronder peer feedback en visualisatietools (VR/XR), specifiek gericht op het Domein Applied Sciences.

Verken de rol van AI in Applied Sciences

Word deel van gesprekken en samenwerkingen die de impact van kunstmatige intelligentie op het onderwijs en het werkveld van Applied Sciences verkennen en vormgeven.

Bevorder digitale vaardigheden in Applied Sciences

Ontdek best practices van collega’s om optimaal digitale vaardigheden en geletterdheid in een vak of curriculum te integreren.

Innovatieve Onderwijsondersteunende Tools voor Applied Sciences

Duik in de wereld van cutting-edge tools zoals peer feedback en VR/XR visualisatietools, en begrijp hoe ze het leerproces in Applied Sciences kunnen optimaliseren.

Word lid en maak impact in Applied Sciences

Sluit je aan bij het Landelijk Overleg Digitalisering en werk samen met andere experts om de digitale toekomst te vormen. Mis de kans niet om deel te nemen aan waardevolle gesprekken en netwerkmogelijkheden binnen het Domein Applied Sciences. Mail Pauline Sloet en denk mee over de impact van de digitale transformatie op ons prachtige domein.