Op donderdag 23 maart 2023 verwelkomen wij je graag weer in Utrecht voor een nieuwe editie van de DAS Conferentie. Op deze website kun je alle informatie vinden over het aanmelden, het programma, het indienen van sessievoorstellen en in het indienen van videopitches.

Programma

Met de conferentie wil DAS het uitwisselen van kennis, ervaringen en best practices binnen de community van betrokken hogescholen stimuleren. Het programma wordt gevormd voor én door jou! Heb je een mooi project, onderwijsvorm, onderwijstool of oplossing voor een (gedeelde) uitdaging? Wil je ideeën en ervaringen uitwisselen met collega’s over een bepaald vraagstuk? Wil je collega’s een inzicht meegeven, of is er juist een onderwerp waarover jij iets wilt leren? Stuur dan je sessievoorstel in! Inzenden kan tot 1 februari 2023.

Applied Science Pitch Competition

Samen met de KNCV en het NIBI biedt DAS talentvolle studenten een podium om hun onderzoek of project te presenteren aan medestudenten, lectoren en docenten van de DAS-hogescholen. Studenten hebben tot 1 maart 2023 de tijd hun videopitch in te zenden. Uit deze inzendingen worden genomineerden gekozen, die hun pitch live presenteren voor de jury en deelnemers op 23 maart 2023.

Naar de Applied Science Pitch Competition

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten