De wereld van morgen. Bij DAS leiden we leiden op tot professionals die werken in de wereld van morgen. We werken voortdurend aan het innoveren van ons onderwijs. We doen onderzoek dat bijdraagt aan een betere wereld van morgen. En met ons onderwijs en onderzoek dragen we bij aan het oplossen van de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Bij de DAS Conferentie 2020 kijken we naar die wereld van morgen en wat dat voor ons betekent, vandaag.
De inschrijving is geopend, klik hier om je direct aan te melden

Programma

Keynotes

Millenials: de generatie die nu massaal in onze collegebanken zit, stage loopt en straks als professional aan de slag gaat. Generatie-expert Thalita Muusse, zelf Millenial, neemt ons mee in hun wereld. Welke tijdgeest en historische gebeurtenissen hebben hen gevormd? Hoe kijken zij naar de maatschappij, de politiek, het onderwijs? Wat drijft hen? Hoe raak je de juiste snaar, als docent, begeleider, werkgever? En hoe zorg je dat verschillende generaties in een organisatie of onderwijsinstelling optimaal met elkaar samenwerken en talenten benut worden?

Het is een uitdaging studenten in onze alsmaar veranderende maatschappij op te leiden. Maar ontwikkelingen in technologie en maatschappij, maken het ook mogelijk lesgeven, coachen en leren op een andere manier te benaderen. Eric Slaats, associate lector bij de Fontys School of ICT, laat zien dat het kan, een volledig open en flexibele opleiding waar studenten hun eigen studiepad bepalen.

Sessies

In het thematische sessieprogramma zoomen we in op de student, het onderwijs, het onderzoek en de maatschappelijke uitdagingen. Ongeveer een maand voor de conferentie is het volledige sessieprogramma bekend en krijg je de mogelijkheid je persoonlijke programma samen te stellen.

Applied Science Poster Competition

Opnieuw slaan DAS, de KNCV en het NIBI de handen ineen om studenten de kans te geven hun onderzoek te presenteren en kans te maken op een mooi bedrag horende bij een van de vier Poster Awards. We dagen studenten uit de resultaten van hun stage- of afstudeeronderzoek te presenteren aan de deelnemers van de conferentie én aan een deskundige jury.

Zijn er studenten binnen je opleiding of lectoraat die een interessant onderzoeksproject uitvoeren (of in het afgelopen jaar hebben afgerond) en met de resultaten ervan mee kunnen dingen naar de Applied Science Poster Awards? Attendeer ze dan op deze competitie en stimuleer ze zich aan te melden.

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten