Aanmelding

Je kunt je aanmelden om deel te nemen aan de DAS Conferentie via het daarvoor bestemde webformulier op deze website. Aanmeldingen via een andere weg kunnen niet worden verwerkt.

Alleen bij uitdrukkelijke schriftelijke of mondelinge instructie van een medewerker van DAS kun je je aanmelden als ‘genodigde’ voor kosteloze deelname. Als wij je aanmelding als genodigde niet kunnen verifiëren zullen we je aanmelding omzetten naar een van de andere categorieën of weigeren. We zullen je hierover informeren.

Kosten deelname

Medewerkers van de bij DAS aangesloten hogescholen: €95,-
Studenten van de bij DAS aangesloten opleidingen: €25,-
We brengen deze kosten na de conferentie in rekening bij de hogeschool.

Overige geïnteresseerden: €125,- We sturen een factuur voor de deelnamekosten na ontvangst van je aanmelding. Als de factuur is voldaan, is je aanmelding definitief.

Annuleringsvoorwaarden

Medewerkers en studenten van de bij DAS aangesloten opleidingen

Bij afmelding tot één week (7 dagen) voor de conferentie worden geen deelnamekosten in rekening gebracht bij de hogeschool.
Bij afmelding binnen een week (7 dagen) voor de conferentie worden de kosten voor catering (€25,-) in rekening gebracht bij de hogeschool.
Bij niet deelnemen zonder afmelding worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht bij de hogeschool.

Overig geïnteresseerden

Bij annulering tot één week (7 dagen) voor de conferentie wordt 100% van de deelnamekosten gerestitueerd.
Bij annulering vanaf een week (7 dagen) tot 24 uur voor de conferentie wordt 50% van de deelnamekosten gerestitueerd.
Bij annuleringen vanaf 24 uur voor de conferentie of bij niet deelnemen zonder annulering is er geen recht op restitutie van de deelnamekosten.