Let op: de deadline voor het indienen is verplaatst naar 15 februari 2024!

Bedankt dat je graag je kennis en ervaring met de DAS-collega’s wilt delen op de DAS Conferentie! Voordat je je voorstel indient, vragen we je het volgende even te lezen:

Alle sessies maken een duidelijke koppeling met het centrale thema kennisinstelling van de toekomst. Sessies duren 45 minuten. Er zijn drie sessierondes, sessies kunnen in meerdere rondes gegeven worden.

In het programma laten we zien wat deelnemers van een sessie kunnen verwachten op basis van 3D’s.
Delen: je vertelt hoe jullie een bepaald vraagstuk binnen je opleiding/instelling hebben opgelost. Je presenteert en er is ruimte voor vragen en opmerkingen.
Denken: deelnemers wisselen kennis en ervaringen uit en bedenken zo samen oplossing(en) voor uitdagingen die binnen DAS leven.
Doen: Deelnemers aan de sessie gaan aan de slag en leren hoe ze jouw kennis of tool in hun eigen werk of onderwijs kunnen inzetten.
We vragen je bij aanmelding aan te geven welke categorie het best bij jouw sessie past. Je kunt de 3D’s ook gebruiken om te bedenken hoe je je sessie wilt inrichten.

Het formulier gaat uit van een sessie die je zelf presenteert. Maar ook als je een idee hebt voor een sessie waarbij je niet zelf kunt spreken, of waarvoor je een externe spreker zou willen inhuren, geef het aan ons door! Als we meerdere inzendingen ontvangen over eenzelfde onderwerp, is het mogelijk dat we de sprekers vragen gezamenlijk één sessie te verzorgen.

Het is helaas niet meer mogelijk voorstellen in te dienen.

Heb je nog vragen ? Neem gerust contact met ons op!