Na je aanmelding stuur je uiterlijk 1 maart een videopitch van maximaal 1,5 minuut op. Na deze deadline beoordeelt de vakkundige jury alle ingezonden videopitches en selecteert de zes beste inzendingen. Uiterlijk woensdag 10 maart hoor je of je bij deze zes genomineerden hoort. Niet getreurd als dat niet zo is, je maakt nog steeds kans op de Publieksprijs!

Op donderdag 18 maart in de ochtend (voorafgaand aan het conferentieprogramma) geven de genomineerden een mondelinge toelichting aan de jury in een videogesprek van zo’n 10 minuten, waarbij de jury ook vragen kan stellen. De jury bepaalt vervolgens gezamenlijk de winnaars van de drie juryprijzen. Deze worden tijdens de Award Ceremony bekend gemaakt.

Tijdens het conferentieprogramma in de middag van 18 maart ben je aanwezig bij je virtuele posterbord, waar je vragen van bezoekers beantwoordt. Bezoekers aan de conferentie brengen een stem uit op de beste pitch.

Tijdens de Award Ceremony worden de drie winnaars van de juryprijzen bekend gemaakt. Daarnaast worden de drie pitches met de meeste stemmen van de bezoekers nogmaals getoond, waarna het publiek live stemt voor de winnaar van de Publieksprijs. Als je kans maakt op een van de prijzen, ben je tijdens de Award Ceremony (tussen 16.00 uur en 16.30 uur) beschikbaar voor een live videoverbinding met de conferentiestudio.

Beoordeling

De jury beoordeelt de posterpitches op zes criteria:

  1. Probleeminzicht
  2. Inventiviteit/originaliteit
  3. Gebruik van bestaande kennis
  4. Gebruik van beschikbare techniek
  5. Presentatie
  6. Mondelinge toelichting

Klik hier om een uitgebreide toelichting op deze beoordelingscriteria te bekijken


De Applied Science PosterPitch Competition wordt mogelijk gemaakt door

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten