Ben je student en heb je het afgelopen jaar een onderzoeksproject uitgevoerd met interessante resultaten? Denk je kans te maken op een prijs voor de beste videopitch? We dagen je uit je project te presenteren aan docenten, lectoren, onderzoekers en medestudenten van alle vijftien DAS-hogescholen én een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers van het werkveld. Schrijf je in voor de Applied Science Pitch Competition! Deelnemen kan individueel of met een projectgroep.

De pitchwedstrijd vindt plaats tijdens de DAS Conferentie op donderdag 23 maart 2023 in Congres- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Om mee te doen stuur je een videopitch van maximaal 1,5 minuut over je onderzoeksproject in. Dat mag een stage- of afstudeerproject zijn, maar ook een onderwijsproject waarbij je een innovatievraag vanuit het werkveld beantwoordt.

Als je wilt deelnemen, meld je je aan via het aanmeldformulier. Vervolgens stuur je uiterlijk 1 maart 2023 je videopitch op. Je ontvangt hiervoor instructies in de bevestiging van je aanmelding. Voor inspiratie kun je eens kijken naar de inzendingen van de editie van 2022.

Meer informatie over het verloop van de wedstrijd en de beoordeling
Bekijk het deelnamereglement


De Applied Science Pitch Competition wordt mogelijk gemaakt door

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten