Na je aanmelding stuur je uiterlijk 1 maart 2023 een videopitch van maximaal 1,5 minuut op. Na deze deadline beoordeelt de vakkundige jury alle ingezonden videopitches en selecteert de zes beste inzendingen. Uiterlijk dinsdag 9 maart 2023 hoor je of je bij deze zes genomineerden hoort en ontvang je eventuele feedback van de jury op je pitch.

Als je genomineerd bent, ben je op donderdag 23 maart 2023 aanwezig bij de DAS Conferentie in Utrecht. Tijdens het plenaire programma in de ochtend presenteer je je pitch voor de jury en het publiek van de DAS Conferentie. Ook heb je een gesprek met de jury, waarbij de jury vragen kan stellen en je je project uitgebreider kan toelichten. De jury bepaalt vervolgens gezamenlijk de winnaars van de drie juryprijzen.

Tijdens de Award Ceremony worden de drie winnaars van de juryprijzen bekend gemaakt. Daarna stemt het publiek van de DAS Conferentie live voor de winnaar van de Publieksprijs. Je bent hier aanwezig om je eventuele prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

Beoordeling

De jury beoordeelt de videopitches op zes criteria:

  1. Probleeminzicht
  2. Inventiviteit/originaliteit
  3. Gebruik van bestaande kennis
  4. Gebruik van beschikbare techniek
  5. Presentatie
  6. Mondelinge toelichting

Klik hier om een uitgebreidere toelichting op deze beoordelingscriteria te bekijken


De Applied Science Pitch Competition wordt mogelijk gemaakt door

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten