Na je aanmelding stuur je uiterlijk 20 februari 2024 een videopitch van maximaal 2 minuten op. Na deze deadline beoordeelt de vakkundige jury alle ingezonden videopitches en selecteert de beste inzendingen. Uiterlijk woensdag 6 maart 2024 hoor je of je bij deze genomineerden hoort en ontvang je eventuele feedback van de jury op je pitch.

Als je genomineerd bent, ben je op donderdag 21 maart 2024 aanwezig bij de DAS Conferentie in Utrecht. Tijdens het plenaire programma in de ochtend presenteer je je pitch voor de jury en het publiek van de DAS Conferentie. Ook heb je een gesprek met de jury, waarbij de jury vragen kan stellen en je je project uitgebreider kan toelichten. De jury bepaalt vervolgens gezamenlijk de winnaars van de drie juryprijzen.

Tijdens de Award Ceremony worden de drie winnaars van de juryprijzen bekend gemaakt. Daarna stemt het publiek van de DAS Conferentie live voor de winnaar van de Publieksprijs. Je bent hier aanwezig om je eventuele prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

Beoordeling

De jury beoordeelt de videopitches op zes criteria:

  1. Probleeminzicht
  2. Inventiviteit/originaliteit
  3. Gebruik van bestaande kennis
  4. Gebruik van beschikbare techniek
  5. Presentatie
  6. Mondelinge toelichting

Klik hier om een uitgebreidere toelichting op deze beoordelingscriteria te bekijken


De Applied Science Pitch Competition wordt mogelijk gemaakt door