Vacature Beleidsadviseur DAS-Bureau

Wij zijn voor 20 tot 24 uur per week (0,5-0,6 fte) op zoek naar een zelfstandige, flexibele en communicatief sterke Beleidsadviseur met affiniteit met onderwijs en onderzoek.

Wat ga je doen?

Samen met een compact team geef je vorm en inhoud aan de beleidsactiviteiten van het Domein Applied Science (DAS). Je verzamelt informatie over relevante ontwikkelingen en adviseert het bestuur. Je ondersteunt de werkgroepen van hogeschoolmedewerkers binnen DAS bij de uitvoering van de activiteiten en zorgt voor inhoudelijke verbinding tussen de verschillende werkgroepen en het bestuur. Je stuurt projecten aan en voert deze uit samen met het team, de verschillende werkgroepen en het bestuur. Je organiseert kleine en grote bijeenkomsten waarbij de DAS-gemeenschap elkaar kan ontmoeten. Daarnaast draag je bij aan heldere communicatie over onze activiteiten voor interne en externe doelgroepen op onze website en sociale-mediakanalen. Je bent goed in netwerken onderhouden en opbouwen met zowel interne als externe organisaties.

Wat vragen wij?

Je hebt een voltooide opleiding op minimaal hbo-niveau in de chemie, life sciences, natuurkunde of aanverwant vakgebied, bij voorkeur in combinatie met communicatie, educatie, beleid of business. Je bent flexibel, enthousiast en collegiaal en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt affiniteit met (hoger) onderwijs, bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en accuraat. Je hebt een talent voor organiseren en probleemoplossend vermogen. Je hebt ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Je werkt minimaal één dag per week vanuit het kantoor van DAS in Den Haag.

Wat bieden wij?

Een unieke zelfstandige functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket in een kleine, open organisatie. Je salaris wordt op basis van ervaring ingedeeld binnen schaal 10 (CAO-hbo); €3370,00-€5019,73 bruto per maand bij een voltijds dienstverband. DAS biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief pensioenregeling. Het betreft een functie voor 0,5-0,6 fte met in eerste instantie een contractduur van 1 jaar. Detachering vanuit een onderwijsinstelling is ook mogelijk.

Interesse?

Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, uiterlijk zondag 21 april 2024 naar DAS, ter attentie van Patrick Cramers (voorzitter) via info@appliedscience.nl. De eerste gesprekken zullen begin mei 2024 plaatsvinden.

Voor meer informatie over de functie kun je voor 5 april 2024 contact opnemen met Morgan Hoftijzer (Beleidsadviseur) via mhoftijzer@appliedscience.nl of telefonisch op 070 3378774, en na 5 april 2024 met Pauline Sloet (Projectmedewerker) via psloet@appliedscience.nl.

Over het Domein Applied Science

Het Domein Applied Science (DAS) is het landelijk samenwerkingsverband van hbo-opleidingen die een Bachelor of Science-diploma in de toegepaste natuurwetenschappen afgeven en is gevestigd in Den Haag. Het domein omvat vijftien hogescholen met tien verschillende bacheloropleidingen en vier masteropleidingen waaraan ruim 13.000 studenten studeren. Vijfenveertig lectoren dragen met toegepast onderzoek bij aan innovaties en actueel onderwijs. Het domein zet zich in voor een samenhangend aanbod van kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek dat is afgestemd op de behoefte van het werkveld en waarin het belang van de professional die opgeleid wordt centraal staat. Speerpunten waarbinnen wordt samengewerkt zijn: onderwijs, onderzoek, kwaliteit en voorlichting over de opleidingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.