Even voorstellen

Ingrid Dekker-Kollen is sinds half mei 2024 bij DAS gestart als beleidsadviseur Onderzoek en Werkveld. Haar aandachtsgebieden zijn:
– Lectorenplatform Applied Science
– Raad van Advies
– Werkveld

 

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Ingrid Dekker Kollen en ben half mei gestart als Beleidsadviseur Werkveld en Onderzoek bij de DAS. Met een achtergrond in de Farmaceutische Industrie van bijna 20 jaar (Organische Chemie, Analytische Chemie en Fysische Chemie), 13 jaar Onderwijs en Praktijk coördinatie en 4 jaar Programma management van een landelijk talenten programma (ASTP), heb ik een breed pallet aan ervaring. Ik hoop deze ervaring te kunnen inzetten in mijn nieuwe rol en functie. Ik zal 2 dagen per week de rol van beleidsadviseur en coördinator van het Lectoren platform vervullen binnen de DAS, naast mijn andere functie als projectleider aan de Hogeschool Utrecht. Rode draad door al mijn werkzame jaren, zijn het welzijn van mensen, veiligheid, ontwikkeling, verbinding en een fijne en ‘eerlijke’ werk en leefomgeving. In mijn vrije tijd dans ik graag, ontwerp ik tuinen en ben ik ook veel te vinden in tuinen en in de natuur. Ik hou van mensen en groen om mij heen. Ik ben getrouwd en heb 3 zoons en bewonder hun humor, eigenheid, gedrevenheid en zelfvertrouwen. Iets wat ik ook waardeer en graag stimuleer bij studenten en de mensen om mij heen.

Waar kijk je naar uit in je nieuwe rol bij DAS?

Het mogen verbinden van mensen, onderwijs, onderzoek en het werkveld. Samen met het werkveld en onderzoek de wensen vanuit de samenleving en de sustainable goals vertalen naar een goede onderwijs ontwikkeling. Duurzaam, gedragen en goed voor de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Mensen samenbrengen, onderzoek samenbrengen en onderwijs en werkveld samenbrengen.

Wat is jouw grootste passie?

Ik heb vele passies en interesses in mijn leven, maar in veel van deze komen het welzijn en ontwikkeling van mensen voor. Ik kan enorm genieten van openheid, eerlijkheid, respect, extraverte persoonlijkheden, creativiteit, mooie verhalen, fijne mensen (mensen mensen). Ik heb ook een grote passie voor groen, natuur, mooie foto’s, dansen en samenzijn. Ik wordt blij van gezelligheid en mooie gesprekken.