Ontdek de uitdagingen bij het opzetten van de nieuwe master in Duurzame en Gezonde Voeding (Zaal 2.32)
Gezonde voeding, voedseltransitie en circulaire economie zijn actuele vraagstukken en ontwikkelingen binnen het werkveld van de voedselketen. Deze groeiende complexiteit vereist de inzet van nieuwe professionals in diverse organisaties. In nauwe samenwerking met het werkveld heeft de Hanzehogeschool Groningen deze innovatieve master ontwikkeld. Gedurende een periode van 2 jaar hebben we gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van dit idee tot een geaccrediteerde master. Het was een boeiend en complex traject waarin we veel hebben geleerd.
Tijdens deze sessie deelt Alexandra da Costa Rodrigues Alves hun ervaringen en biedt inzicht in de essentiële aspecten van dit proces.
Enkele onderwerpen die aan bod komen:
- Waar begin je?
- Wie zijn de stakeholders en wat is hun belang?
- Wat zijn de beslismomenten in het traject?
- Hoe behoudt iedereen de focus binnen het project?
- Hoe zorg je ervoor dat projectresultaten binnen de gestelde tijd worden behaald (geaccrediteerde master)?
Door hun ervaring met jullie te delen, laten zij de urgentie van deze master voor het werkveld en de Hanzehogeschool zien. Tevens geven ze praktische tips en advies, gebaseerd op onze eigen do’s en dont’s, zodat jullie in de toekomst op een zo efficiënt mogelijke manier aan vergelijkbare opdrachten kunnen werken, met behoud van werkplezier en kwaliteit van de projectresultaten.