Meld je aan voor de ONLINE DAS Docentenconferentie

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vindt de DAS Docentenconferentie ‘Circulaire economie in je curriculum’ volgende week donderdag 25 november ONLINE plaats. Je kunt je nog steeds aanmelden om deel te nemen. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden! Dus meld je voor 23 november aan!

Programma
Het programma start met de keynote Circulaire chemie: chemie als sleutel tot een duurzame samenleving door Chris Slootweg (Associate Professor Physical Organic Chemistry). Daarna volgen afwisselend presentaties van best practices van circulariteit en duurzaamheid in het onderwijs en workshops met praktijkvoorbeelden die context geven voor het onderwijs.
Klik hier voor meer informatie over het programma

Doel conferentie
Tijdens deze online conferentie bieden de workshops en sprekers mooie praktijkvoorbeelden die als context gebruikt kunnen worden in het onderwijs en sluiten aan bij het merendeel van de opleidingen binnen het domein. Dit alles met als doel hbo-docenten binnen de Applied Science opleidingen inspiratie, tips en tricks te bieden om circulaire economie en duurzaamheid onderdeel te laten zijn van hun onderwijs.

Aanmelden
Meld je vóór 23 november aan via het aanmeldformulier.
Op deze pagina kun je meer lezen over de workshops en kun je je voorkeur doorgeven.