Zet DAS op de kaart, stem op een DAS-lectoraat!

Ook dit jaar zijn projecten van DAS-lectoraten genomineerd voor de RAAK Awards, die jaarlijks door Regieorgaan SIA worden uitgereikt. Het betreft het project P2G using biological methanation (BioPower2Gas) van het lectoraat Duurzame Energie van de Hanzehogeschool Groningen en het project PACT: Petunia And CRISPR/Cas Technology van het lectoraat Green Biotechnology van Hogeschool Inholland. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het SIA Congres op donderdag 15 november. Naast de juryprijzen wordt ook een Publieksprijs uitgereikt, waarvoor je nu al je stem kan uitbrengen. Stem ook op een DAS-Lectoraat!

Via de stemtool kan iedereen zijn stem uitbrengen, ook als je niet deelneemt aan het SIA Congres. Stemmen kan eenmaal per IP-adres. Binnen onderwijsinstellingen kan dit nog wel eens voor problemen zorgen. In dat geval kun je stemmen via je telefoon of privé-computer. Een Facebookaccount is niet nodig. Zet DAS op de kaart en stem op een DAS Lectoraat!

De twee projecten zijn onderdeel van in totaal 6 genomineerden. Elk van de projecten wordt beoordeeld door een jury en maakt kans op een van de drie juryprijzen. Aan elk van de prijzen is een geldbedrag verbonden. Ook wordt een Publieksprijs uitgereikt. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete project, zowel voorafgaand als tijdens het SIA Congres. Meer informatie over de overige genomineerden en de RAAK Awards.