21 studenten(teams) zijn de uitdaging aangegaan en presenteren hun onderzoek met een videopitch op de DAS Conferentie. Zij maakten allen kans op een van de vier Applied Science Poster Awards. Drie prijzen worden uitgereikt door de jury. Daarnaast reikt DAS de Publieksprijs uit, waar de deelnemers aan de conferentie op kunnen stemmen.

Over de Poster Competition 2021

De posterwedstrijd vond dit jaar tijdens de DAS Conferentie volledig online plaats. Daarom was dit jaar gekozen voor een posterpitch wedstrijd. Om mee te doen stuurden 21 deelnemers een videopitch van maximaal 1,5 minuut over je onderzoeksproject in. Dat mocht een stage- of afstudeerproject zijn, maar ook een onderwijsproject waarbij een innovatievraag vanuit het werkveld wordt beantwoord.

Tijdens de DAS Conferentie kreeg elke poster een eigen ‘virtueel posterbord’ waar je pitch te bekijken was en waar aanvullend materiaal, zoals een pdf van de poster of een ander product beschikbaar was. Via een chatbox konden de studenten vragen van bezoekers beantwoorden. Aan het einde van de middag werden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Award Ceremony van de DAS Conferentie.


De Applied Science PosterPitch Competition wordt mogelijk gemaakt door