Patrick Cramers (HU) DAS-bestuurslid Onderwijs 

Patrick Cramers (Hogeschool Utrecht) is begin december 2021 door het Algemeen Bestuur benoemd tot DAS-bestuurslid Onderwijs. Hij neemt hiermee het stokje over van Margriet Langenberg – van der Klauw. Margriet gaat een nieuwe uitdaging binnen de Hogeschool Rotterdam aan.

Patrick Cramers studeerde onderwijskunde in Utrecht en werkte vervolgens zes jaar als consultant onderwijsinformatiesystemen in het bedrijfsleven waarna hij zijn loopbaan voortzette bij de HBO-raad, Codarts, Hogeschool voor de Kunsten, de Onderwijsraad en Regieorgaan SIA. In 2020 werd hij benoemd tot directeur van het Institute for Life Sciences & Chemistry aan de Hogeschool Utrecht.

“De DAS is een sterk netwerk. In mijn rol als bestuurslid onderwijs hoop ik een bijdrage te leveren aan het versterken van de kwaliteit en de relevantie van de opleidingen.”, aldus Cramers.

Wij heten Patrick van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking. We bedanken Margriet voor haar inzet en enthousiasme voor DAS en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie.