Nieuwe voorzitter Raad van Advies

Onno De Vreede, Human Capital Coördinator Chemistry.NL (Topsector Chemie) wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Advies (RvA) Applied Sciences. Hij volgt Aarnoud Overkamp op die de RvA gaat verlaten.

Onno is al een aantal jaar lid van onze Raad en zeer betrokken bij het Applied Science onderwijs. Als human capital coördinator heeft hij veel zicht op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in het onderwijs (vo-mbo-hbo-wo) en het topsectorenbeleid rondom onderzoek. Daarnaast heeft hij ook contacten met de andere topsectoren die van belang zijn voor onze opleidingen, zoals Life Sciences & Health, Energie, Agri & Food.

In de Raad van Advies zitten vertegenwoordigers uit het werkveld waarmee DAS structureel strategisch overleg voert om het aanbod van het Applied Science onderwijs en onderzoek af te stemmen op de behoefte van het werkveld en rekening houdend met maatschappelijke ontwikkelingen.

We bedanken Aarnoud voor zijn betrokkenheid en inzet voor de Raad van Advies de afgelopen jaren en  wensen Onno veel succes in zijn nieuwe rol als voorzitter.