Inschrijving DAS Conferentie geopend

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de online DAS Conferentie op donderdag 18 maart 2021. Deze editie zal volledig online plaatsvinden in een op maat gemaakt conferentieplatform. Waar je, net als altijd, elkaar kunt ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar kunt inspireren met mooie voorbeelden vanuit je eigen opleiding en hogeschool. Inschrijven is vanaf nu mogelijk!

Van elkaar kunnen leren is dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit. Want de Covid-pandemie zorgt nog steeds op dagelijkse basis voor uitdagingen die creatieve en soms onorthodoxe oplossingen vragen. DAS heeft het afgelopen jaar veel ingezet op het delen van kennis en uitwisselen van ervaringen tussen de hogescholen. Het is daarom niet meer dan logisch dat we dat ook doen bij de DAS Conferentie 2021. Want: Je bent dan wel online, je bent niet alleen!

Om het programma zo veel mogelijk te vullen met sessies van en voor de hogescholen, doet DAS een oproep voor sessies. We vragen de hogescholen nadrukkelijk hun oplossingen, ervaringen, inzichten en uitdagingen rondom online onderwijs en onderwijs en onderzoek met beperkende maatregelen met elkaar te delen, en elkaar verder te helpen.

Naast het programma voor medewerkers organiseren we, samen met de KNCV en het NIBI, ook dit jaar een posterwedstrijd voor studenten van de DAS-opleidingen, voor deze online gelegenheid aangepast naar een posterpitchwedstrijd. Net als altijd maken zij met een goede posterpitch kans op een van de Applied Science Poster Awards en een geldbedrag tot €500,-.

Ga naar de conferentiewebsite voor meer informatie over het programma, de posterwedstrijd en de oproep voor sessies
of
Meld je direct aan