De vernieuwde profielbeschrijving staat online

De Applied Sciences profielbeschrijving is volledig herzien. Neem snel een kijkje en deel de vernieuwde profielbeschrijving binnen je netwerk!

De vernieuwde profielbeschrijving staat online

De profielbeschrijving is jarenlang als boek gepubliceerd, eerst fysiek en later digitaal als pdf. Met het oog op duurzaamheid, vindbaarheid en de huidige digitale werkwijze is de vernieuwde profielbeschrijving nu primair online te vinden op de DAS-website. Er zijn verschillende contentblokken te vinden, zoals het Werkveld en beroepen, de Applied Science Professional en Opleidingsprofielen. Het is ook nog steeds mogelijk de competentietabellen te downloaden. De profielbeschrijving heeft ook een goede mobiele weergave.

Niet alleen de vorm, maar ook de inhoud van de profielbeschrijving is herzien. De laatste maanden heeft een schrijfgroep, met vertegenwoordigers uit het werkveld en onderwijs, hard gewerkt om de inhoud te herzien. Er zijn nieuwe ontwikkelingen, opleidingsprofielen en informatie toegevoegd. De competenties worden in een langer traject herzien, zodat deze aansluiten op de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs.

De vernieuwde versie van de profielbeschrijving wordt de komende maanden aangevuld, geëvalueerd en waar nodig aangepast. Mocht je feedback hebben horen wij dit graag per mail. De Engelse versie van de profielbeschrijving komt zo snel mogelijk online te staan.