Chris Buijsman (Inholland) penningmeester DAS

Chris Buijsman (Hogeschool Inholland) is op 23 maart door het Algemeen Bestuur benoemd tot penningmeester/secretaris in het bestuur van DAS. Hij volgt Coby Flier op die na 20 jaar, waarvan 8 jaar in het DAS-bestuur, een nieuwe uitdaging buiten Saxion heeft gevonden.

Chris studeerde Bedrijfskunde in Amsterdam en is na verschillende functies in de financiële sector in het hoger onderwijs gaan werken. Via de Inholland Academy en de opleidingsclusters Finance & Marketing bij Hogeschool Inholland is hij in 2018 bij het opleidingscluster Life Science & Chemistry terecht gekomen, en daarmee in het Algemeen Bestuur van DAS. Sinds 2021 is hij manager Onderwijs & Bedrijfsvoering voor het domein Agri, Food & Life Sciences van Inholland.

DAS is verheugd dat Chris zich met zijn ervaring de dubbelfunctie penningmeester/secretaris in het Dagelijks Bestuur van DAS op zich neemt. We heten hem van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking. We bedanken Coby voor haar jarenlange inzet bij DAS en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie.