Vacature: Junior Beleidsadviseur

Ter vervanging van een zieke collega zijn wij voor 24 uur per week (0,6 fte) op zoek naar een zelfstandige, flexibele en communicatief sterke Junior Beleidsadviseur met affiniteit met onderwijs.

Wat ga je doen?

Onder leiding van en samen met de Senior Beleidsadviseur geef je vorm en inhoud aan de beleidsactiviteiten van het Domein Applied Science. Je verzamelt informatie over relevante ontwikkelingen en adviseert het bestuur. Je ondersteunt de werkgroepen van hogeschoolmedewerkers binnen DAS bij de uitvoering van de activiteiten en zorgt voor inhoudelijke verbinding tussen de verschillende werkgroepen en het bestuur. Eenvoudige projecten stuur je zelf aan, bij meer complexe projecten werk je mee in een team. Je organiseert kleine en grote bijeenkomsten waarbij de DAS-gemeenschap elkaar kan ontmoeten. Daarnaast draag je bij aan heldere communicatie over onze activiteiten voor interne en externe doelgroepen op onze website en sociale-mediakanalen.

Wat vragen wij?

Je hebt een voltooide opleiding op minimaal hbo-niveau in de chemie, life sciences, natuurkunde of aanverwant vakgebied, bij voorkeur in combinatie met communicatie, educatie, beleid of business. Je bent flexibel, enthousiast en collegiaal en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt affiniteit met (hoger) onderwijs, bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en accuraat. Je hebt een talent voor organiseren en probleemoplossend vermogen.
Je werkt minimaal één dag per week vanuit het kantoor van DAS in Den Haag.

Wat bieden wij?

Een unieke zelfstandige functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket in een kleine, open organisatie. Het instapsalaris bedraagt €2902,93 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (salarisschaal 9, CAO-hbo). DAS biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief pensioenregeling. Het betreft in eerste instantie een functie voor 0,6 fte met een contractduur van 1 jaar ter vervanging van ziekte.

Interesse?

Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, uiterlijk donderdag 21 april 2022 naar DAS, ter attentie van Rachelle van Haaften (voorzitter) via info@appliedscience.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Wijnker-Schrauwen, Senior Beleidsadviseur, via mschrauwen@appliedscience.nl of telefonisch op 070 337 87 73.

Over het Domein Applied Science

Het Domein Applied Science (DAS) is het landelijk samenwerkingsverband van hbo-opleidingen die een Bachelor of Science-diploma in de toegepaste natuurwetenschappen afgeven en is gevestigd in Den Haag. Het domein omvat vijftien hogescholen met tien verschillende bacheloropleidingen en vier masteropleidingen waaraan ruim 13.000 studenten studeren. Vijfenveertig lectoren dragen met toegepast onderzoek bij aan innovaties en actueel onderwijs. Het domein zet zich in voor een samenhangend aanbod van kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek dat is afgestemd op de behoefte van het werkveld en waarin het belang van de professional die opgeleid wordt centraal staat. Speerpunten waarbinnen wordt samengewerkt zijn: onderwijs, onderzoek, kwaliteit en voorlichting over de opleidingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.