Ben je student aan een van de opleidingen in het Domein Applied Science? En voer je een stage- of afstudeeronderzoek uit met interessante resultaten (of heb je deze het afgelopen jaar afgerond)? En wil je kans maken op een prijs voor de beste onderzoeksposter? Schrijf je dan in voor de Applied Science Poster Competition! De KNCV, NIBI en DAS dagen je uit de resultaten van je onderzoek met een poster te presenteren aan de deelnemers van de DAS Conferentie én een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Deelnemen

De Applied Science Poster Competition vindt plaats op 26 maart 2020 bij Congrescentrum Domstad in Utrecht, tegelijk met de jaarlijkse DAS Conferentie voor medewerkers van de DAS-opleidingen.

De aanmelding voor de Applied Science Poster Competition is gesloten. De deelnemers ontvangen bericht over hun deelname.

Bekijk de beoordelingscriteria
Bekijk het deelnamereglement

Over de Applied Science Poster Competition

De Applied Sciene Poster Competition biedt een podium voor bijna-afgestudeerden om hun werk te presenteren en ook nog eens kans te maken op een mooie prijs. De posters worden beoordeeld door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs. Daarnaast kiezen de deelnemers aan de conferentie de winnaar van de Publieksprijs.


De Applied Science Poster Competition wordt mogelijk gemaakt door

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten