Ben je student aan een van de opleidingen in het domein Applied Science? En voer je een wetenschappelijke of praktijkgerichte stage of afstudeeronderzoek uit met interessante resultaten (of heb je deze het afgelopen jaar afgerond)? En wil je kans maken op een prijs voor de beste onderzoeksposter? Schrijf je dan in voor de Applied Science Poster Competition! De KNCV, NIBI en DAS dagen je uit de resultaten van je onderzoek met een poster te presenteren aan de deelnemers van de DAS Conferentie én een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Deelnemen

De Applied Science Poster Competition vindt plaats op 21 maart 2019 bij Congrescentrum Domstad in Utrecht, tegelijk met de jaarlijkse DAS Conferentie voor medewerkers van de DAS-opleidingen.

Om deel te nemen vul je het inschrijfformulier in én stuur je ons een abstract van je poster. Zonder abstract is je aanmelding niet compleet. Het is mogelijk je abstract op een later moment in te sturen dan je inschrijving, maar voor beide geldt dat ze uiterlijk 1 maart 2019 bij ons binnen moeten zijn.
Voor het opsturen van je abstract gebruik je dit abstractformat

Op de dag zelf neem je je poster mee. Na de deadline voor het aanleveren van de abstracts hoor je zo spoedig mogelijk of je kunt deelnemen. Over het algemeen kan iedereen die zich aanmeldt meedoen. In het uitzonderlijke geval dat het aantal aanmeldingen de capaciteit van de locatie overschrijdt, selecteert de organisatie de deelnemers op basis van het deelnamereglement.

Bekijk het Deelnamereglement
Bekijk de Beoordelingscriteria


De Applied Science Poster Competition wordt mogelijk gemaakt door

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten