September 2022
Welkom bij deze enquête en fijn dat je mee wilt werken! Met jouw hulp kunnen we onderzoeken of het volgen van keuzedelen op het mbo voor een betere voorbereiding op het hbo zorgt. Dit helpt ons de aansluiting tussen mbo en hbo voor toekomstige studenten te verbeteren.

Naast een aantal gesloten vragen leggen we je ook wat open vragen voor. En uiteraard is er ruimte om jouw feedback op deze enquête te geven of vragen te stellen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

We vinden het belangrijk om te vermelden dat de uitkomsten van dit onderzoek 100% anoniem zijn. We kunnen de antwoorden niet koppelen aan jouw persoonsgegevens. Als je je naam en e-mailadres doorgeeft voor het vervolgonderzoek, zullen we deze apart van je antwoorden opslaan.

De gegevens die je invult worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en vervolgens verwijderd.

Heb je vragen over deze enquête stuur dan een email naar Hester Pruiksma (Stichting DAS), hpruiksma@appliedscience.nl.

Het Domein Applied Science (DAS) is het samenwerkingsverband van hbo-opleidingen in de toegepaste natuurwetenschappen. Stichting DAS coördineert en ondersteunt deze samenwerking. Deze enquêtevragen zijn tot stand gekomen in overleg met de deelnemende hogescholen en Stichting DAS.

Vragenlijst keuzedelen mbo en studiesucces hbo

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten