Molecular Life Sciences

Het programma van deze opleiding – op internationaal erkend master-niveau – biedt de ideale basis om studenten voor te bereiden op een carrière in het toegepast onderzoek en/of de productontwikkeling binnen de life sciences.

Studenten leren kortdurende projecten in de sector te plannen en te controleren. Zij houden daarbij rekening met zowel wetenschappelijke, praktische, en project management aspecten. Tevens ontwikkelen zij bewustzijn van wet- en regelgeving en van business development. Na het behalen van hun Master of Science titel vormen de afgestudeerde van de opleiding een verbindende schakel tussen analisten en ervaren projectleiders, tussen verschillende afdelingen, en tussen theorie en praktijk en dragen hiermee bij aan de efficiëntie en effectiviteit van diverse projecten.

De opleiding is Engelstalig en kan gevolgd worden in voltijd of deeltijd. De deeltijdopleiding is een uitstekende mogelijkheid voor de ontwikkeling van getalenteerde analisten met al enige werkervaring. De voltijdopleiding is geschikt voor de high potentials onder de net afgestudeerde bachelors die een carrière in het toegepast onderzoek of de productontwikkeling ambiëren. Zij combineren het theoriegedeelte van de opleiding met een stage in het werkveld. Deze betaalde stage duurt 2 jaar en omvat 70% van de totale studielast. Voor de stageverlenende organisaties is dit traject een optie voor talentrecruitment en -ontwikkeling, en voor het kosten-efficiënte uitvoeren van projecten.

Meer informatie