DAS-lectoren, daar heb je meer aan!

Graag nodigen we lectoren binnen DAS uit voor de lectorenbijeenkomst op 5 november a.s. om samen het DAS-lectorennetwerk de positionering te geven die het verdient. Want: DAS-lectoren daar heb je meer aan!

Tijdens de lectorenbijeenkomst stellen we gezamenlijk vast waar de inhoudelijke en organisatorische expertises van het DAS-lectorennetwerk liggen en maken we een stappenplan hoe we de gewenste positionering van het netwerk willen realiseren. Aan de hand van deze uitkomsten scherpen we vervolgens de gezamenlijke aanvraag voor het SIA-lectorenplatform Applied Sciences aan.

Inhoud bijeenkomst

Deze dag staan de volgende onderdelen op het programma:

  • Uitkomsten inventarisatie (gewenste) betrokkenheid van DAS-lectoraten in landelijke initiatieven
  • Positionering DAS-lectorennetwerk
  • Inhoudelijke en organisatorische expertises DAS-lectorennetwerk
  • Stappenplan realisatie gewenste positionering
  • Gezamenlijke aanvraag voor het SIA-lectorenplatform Applied Sciences

Om er voor te zorgen dat alle DAS-lectoraten goed vertegenwoordigd zijn in de keuzes die we tijdens deze bijeenkomst gaan maken, is het zeer wenselijk dat er zo veel mogelijk DAS-lectoren aanwezig zijn. Dus meld je snel aan!

Aanmelden Lectorenbijeenkomst 2018

  • We maken gebruik van een lunchbuffet. Een vegetarische lunch is hiermee makkelijk zelf samen te stellen. Heb je een ander dieet of allergie waar het buffet mogelijk niet aan voldoet? Geef die dan hier aan.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten