Ben je student aan een van de opleidingen in het domein Applied Science? En voer je een wetenschappelijke of praktijkgerichte stage of afstudeeronderzoek uit met interessante resultaten (of heb je deze het afgelopen jaar afgerond)? En wil je kans maken op een prijs voor de beste onderzoeksposter? Schrijf je dan in voor de KNCV-HBO-Posterwedstrijd! DAS en de KNCV dagen je uit de resultaten van je onderzoek met een poster te presenteren aan de deelnemers van de DAS Conferentie én een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Deelnemen

De KNCV-HBO-Posterwedstrijd vindt plaats op 29 maart 2018 bij Congrescentrum Domstad in Utrecht, tegelijk met de jaarlijkse DAS Conferentie voor medewerkers van de DAS-opleidingen.

Om deel te kunnen nemen meld je je aan en stuur je vóór 1 maart 2018 een abstract van je poster in. Op de dag zelf neem je je poster mee. Na de deadline voor het aanleveren van de abstracts hoor je zo spoedig mogelijk of je kunt deelnemen. Over het algemeen kan iedereen die zich aanmeldt meedoen. In het uitzonderlijke geval dat het aantal aanmeldingen de capaciteit van de locatie overschrijdt, selecteren DAS en de KNCV de deelnemers op basis van het deelnamereglement.

Bekijk het deelnamereglement
Bekijk de beoordelingscriteria

Prijzen

HBO-Posterprijs: €375,-. Deze gaat naar de beste poster volgens de jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.
DAS-Publieksprijs: €100,-. Deze prijs wordt uitgereikt aan de poster die de meeste stemmen van de deelnemers aan de DAS Conferentie heeft ontvangen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten