Thalita Muusse

Talitha Muusse is spreker, ondernemer en gangmaker achter een tal van maatschappelijke initiatieven. Talitha studeerde af aan de Eramus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Duurzaam Leiderschap van Generatie Y’. Sindsdien adviseert ze bedrijven over duurzaamheid, generaties, leiderschap, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Als ondernemer is Talitha de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten. Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.
Meer informatie over Thalita

 

Eric Slaats

Eric Slaats (1962), associate lector aan Fontys Hogeschool ICT. Hij is coördinator ICT & Open Innovatie. In dit curriculum zijn studenten eigenaar van de inhoud, het tempo, het niveau, de stijl, de data en de beoordelingsriteria van hun eigen opleiding. Hij is hoofd van het ICT innovatieteam en het Fontys innovatienetwerk, waar onderwijskundige experimenten worden uitgevoerd. Bij de faculteit ICT geeft hij verschillende cursussen op het snijvlak van technologie en innovatie en is hij coach voor de Delta honoursstudenten. Daarnaast is hij verbonden aan het Expertisecentrum Gezondheidszorg en Technologie.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten