20 studenten van de Applied Sciences-opleidingen zijn de uitdaging van DAS en de KNCV aangegaan de resultaten van hun wetenschappelijke of praktijkgerichte stage of afstudeeronderzoek te presenteren aan de deelnemers van de conferentie én aan een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Zowel de jury als de deelnemers wezen overtuigd een winnaar aan van respectievelijk de KNCV hbo-Posterprijs en de DAS Publieksprijs.

Winnaar KNCV-hbo-Posterprijs

Na een eerste beoordelingsronde bleven zes finalisten over. De jury was unaniem in haar oordeel dat Lieke Paerels (Avans Hogeschool) de winnaar van de KNCV-hbo-Posterprijs was. Lieke heeft onderzoek gedaan naar de ziekte van Alzheimer. Zij maakte indruk met zowel haar poster, getiteld Role of pregnancy zone protein and its binding partners in Alzheimer’s disease, en haar heldere presentatie over haar onderzoek.

DAS-Publieksprijs

De hele dag hadden de deelnemers aan de conferentie de tijd een kijkje te nemen bij de studentenposters en hun stem uit te brengen voor de DAS Publieksprijs. Bijna de helft van de deelnemers heeft een stemformulier ingeleverd. Ook de deelnemers waren duidelijk in hun oordeel: met een flink stemmenverschil kozen zij Geraldine Schnelting (NHL Stenden Hogeschool, Emmen) als winnaar. Geraldine presenteerde haar onderzoek over een biobased grondstof voor 3D-printing visueel heel duidelijk op haar poster en nam de tijd haar poster aan de deelnemers toe te lichten.

DAS feliciteert beide winnaressen van harte met hun prijs!

Prijzen

HBO-Posterprijs: €375,-. Deze gaat naar de beste poster volgens de jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.
DAS-Publieksprijs: €100,-. Deze prijs wordt uitgereikt aan de poster die de meeste stemmen van de deelnemers aan de DAS Conferentie heeft ontvangen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten