De DAS Conferentie 2018 ligt weer achter ons. DAS kijkt terug op een dag vol ontmoetingen, interessante sessies en een keynote waar veel over is nagepraat. Blik hier terug op het programma.

Programma

Het programma is ingevuld aan de hand van de volgende vijf thema’s:

  • Studiesucces
  • Toetsing & Beoordeling
  • Digitalisering van het onderwijs
  • Toekomst Onderwijs & Werkveld
  • Actueel onderzoek in de Applied Sciences

In  parallelsessies gingen deelnemers in gesprek over uiteenlopende onderwerpen binnen deze thema’s. Lectoren gaven pop-upcolleges over hun onderzoek en 20 studenten presenteerden de resultaten van hun onderzoek in de HBO-Posterwedstrijd.
Aan het einde van de dag deed Filip Dochy, hoogleraar Onderwijskunde aan de KU Leuven, de uitspraak ‘practice what you preach’ eer aan in zijn keynote over zijn onderwijsmodel High Impact Learning that Lasts’. Tijdens een ‘interactieve leersessie’ liet hij zien dat de kenmerken van het model ook uitstekend toepasbaar zijn op een zaal van 200 deelnemers.

De beschikbare presentaties van de sessies zijn te vinden bij de betreffende sessies in het programma. Ga in het menu rechts naar ‘Programma‘ of bekijk de volledige programmawebsite.

Als deelnemer ontving je bij aankomst een programmaflyer, met een link naar het uitgebreide digitale programma- en abstractboek. Bekijk hieronder het programma- en abstractboek.

KNCV-HBO-Posterwedstrijd

20 studenten van de Applied Sciences-opleidingen zijn de uitdaging van DAS en de KNCV aangegaan de resultaten van hun wetenschappelijke of praktijkgerichte stage of afstudeeronderzoek te presenteren aan de deelnemers van de conferentie én aan een jury van onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Zowel de jury als de deelnemers wezen overtuigd een winnaar aan van respectievelijk de KNCV HBO-Posterprijs en de DAS Publieksprijs.

Lees meer over de winnaars

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten