Voor de derde keer hebben DAS en de KNCV studenten in de applied sciences uitgedaagd de resultaten van hun onderzoek te presenteren tijdens de DAS Conferentie en mee te dingen naar de HBO-Posterprijzen.

17 studenten(duo's) presenteerden de resultaten van het onderzoek dat ze hebben uitgevoerd tijdens een stage of afstudeeronderzoek. Een deskundige jury van vertegenwoordigers uit onderwijs en bedrijfsleven heeft alle posters en bijbehorende pitch van de studenten beoordeeld.

Deelnemers aan de conferentie, veelal docenten en onderzoekers van de hogescholen aangesloten bij DAS, hebben op verschillende momenten in het programma tijd gehad om de posters te bekijken. Zij brachten in groten getale hun stem uit voor de poster die volgens hen de beste was.

Winnaar KNCV-HBO-Posterprijs

Kris Marcelissen (student Technische Natuurkunde, Fontys Hogeschool) heeft de Posterprijs gewonnen met zijn poster Fully screen printed flexible thin film loudspeaker using a piezoelectric polymer. Hij presenteerde de resultaten van zijn afstudeeronderzoek dat hij heeft uitgevoerd bij het lectoraat Thin Films & Functional Materials.

Kris ging naar huis met een cheque ter waarde van €375,-

Kris Marcelissen en Mabel Vos, winnaars van de HBO-posterprijzen Kris Marcelissen (links) en Mabel Vos

Winnaar Publieksprijs

Na een nek-aan-nekrace tijdens het tellen van de stemmen kwam Mabel Vos (Student Biologie en medisch laboratoriumonderzoek, Hogeschool Inholland) als winnaar van de Publieksprijs ter waarde van €100,- uit de bus. Mabel heeft de resultaten van haar praktijkstage bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht gepresenteerd onder de titel Influence of 17β-estradiol (E2) on cell morphology, cell composition and protein expression of monolayers from primary equine oviduct epithelial cells in vitro. 

Winnaars Kris Marcelissen en Mabel Vos met Rachelle van Haaften (Voorzitter DAS) en Jan Willem Toering (directeur KNCV) vlnr: Rachelle van Haaften (voorzitter DAS), Kris Marcelissen, Jan Willem Toering (directeur KNCV) en Mabel Vos.

Jury

De jury bestond in 2017 uit:

  • Fer Coenders (bestuurslid Onderwijs KNCV)
  • Leen van den Oever (directeur NIBI)
  • Jos de Man (NTRC)
  • Erik van de Ven (HAN)
  • Tjeerd van Dijk (Intravacc)
  • Menno de Waal (ROC van Amsterdam)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Stichting DAS

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten