Tijdens deze editie van de conferentie keken we vooruit naar de toekomst. Welke grote (en kleine) ontwikkelingen in het werkveld staan ons te wachten en hoe vertaalt zich dat in ons onderwijs?

Stichting DAS kijkt terug op weer een inspirerende conferentie voor medewerkers van de hogescholen binnen ons domein. In een dag vol interessante lezingen en nuttige workshops is er weer veel kennis en ervaring uitgewisseld tussen collega's en zijn nieuwe contacten gelegd en ideeën voor samenwerking ontstaan.
Op deze pagina's vind je een terugblik op de conferentie. Waar deze beschikbaar zijn gesteld kun je de presentaties van sprekers en workshopgevers downloaden.

KNCV-HBO-Posterwedstrijd

Voor de derde keer hebben DAS en de KNCV studenten van de applied sciences-opleidingen de kans om de resultaten van hun wetenschappelijke of praktijkgerichte stage of afstudeeronderzoek te presenteren aan de deelnemers van de conferentie én aan een jury van wetenschappers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Kris Marcelissen (Fontys Hogeschool) en Mabel Vos (Hogeschool Inholland) gingen er vandoor met respectievelijk de posterprijs en de publieksprijs.

Bekijk een terugblik op de Posterwedstrijd

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten